Formandens julehilsen 2021

julekort 2021

Kære medlem.

Kalenderåret 2021 lakker mod enden, og endnu en gang har det været et år med ”nye vinde”, men også med mere velkendte udfordringer.

2021 var blandt andet præget af valgstemning forud for Kommunalvalget. Kolding fyldte i den forbindelse meget i pressen. Ikke alene på grund af kandidaterne, men også fordi der var en stor interesse for folkeskoleområdet. Det viste sig også i de politiske tilsagn, som vi fik i forbindelse med vores valgmøde i Dyrehavesalen. Der var en bred enighed om, at folkeskolen skal prioriteres økonomisk de kommende år. Det vil Kolding Lærerkreds naturligvis løbende minde Byrådet om. 

En velkendt udfordring var Corona. Jeg tænker at vi alle havde en forhåbning om, at Corona-pandemien ville slippe sit greb i løbet af 2021, således at vi igen kunne vende tilbage til et mere normalt arbejdsliv. Det lykkedes heldigvis i en periode, hvilket var med til at skabe lidt mere ro og forudsigelighed i skolevæsenet. Men nu har smitten fået fat i Danmark igen, og ikke mindst hos vores børn og unge. Det har igen sendt folkeskolen tilbage i en situation med stor foranderlighed – og også usikkerhed. Det er i den forbindelse vigtigt, at vi som fælles skolevæsen og som kolleger passer rigtig godt på hinanden, og tager de fornødne hensyn. Der er stadig meget stor ros fra alle vi taler med, for det kæmpestore og kvalitetssikre arbejde I hver dag udfører. 

Lige om lidt er det jul og forhåbentlig kan vi se frem til en dejlig og velfortjent ferie.

Det er tid til at få ladet batterierne op igen, og til at hygge sig med familie og venner.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

                                             Mange hilsner

 KOLDING LÆRERKREDS

Ravi Willesen

                                              Kredsformand                                                 

 

Emner

Målgruppe